Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Antrasit kadar kıpkızıl renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat kuruluşlmasını sağlar.

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya zer kabil diğer peyda renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın elan yetişkin görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok mücella olmayan yoğun renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan dinamik bir hüküm elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz esaslı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak midein çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı dem alabilir yapmak hesabına balkı detaylardan antrasit renk tonları destek alabilirsiniz.

Bu renk epey kullanışlı ve kat vericidir. özen edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel yıldızlı antrasit gri dekorasyon renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kaliteli bir boya seçimi ve sağlıklı uygulama teknikleri ile bu tam duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve karmaşık bir atmosfer katılmış yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar harcamak zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir balans sağlanabilir.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Gri pembe dar dekorasyonu sayesinde düz ve balkı enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız antrasit duvar boyas tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyanız için antrparantez zemin bakmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk sevap yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page